Tunggods

Vi kan hjälpa er att flytta det mesta tunggods som kan finnas i ett bohag eller i ett kontor. Vi flyttar vapenskåp, kassaskåp, kopiatorer, dokumentskåp, mm. Vi har den utrustning som krävs för att kunna hantera tunggods och våra anställda är kunniga och starka.

Vi har mycket stor erfarenhet av att flytta pianon. Vi utför i regel flera pianoflytt per vecka. Vi kan flytta alla typer av pianon till i princip var som helst. Priset varierar beroende på en mängd faktorer, kontakta oss så får du ett pris baserat på dina förutsättningar.
Om ni beställer flytt av hela bohaget ger vi en kraftig rabatt på piano flytten.
Vi har som tur är starka flyttkarlar och specialutrustning för att flytta flyglar. Priset varierar beroende på hur tung flygeln är, avstånd för flytten samt antal trappor den ska bäras. För prisuppgift ring på 0738-16 00 09.